Craiova nu va avea curând un PET CT funcțional, deși la Departamentul de Imagistică din cadrul Universității de Medicină există un astfel de aparat de aproximativ 10 ani.

Pacienții din zona Olteniei vor scăpa de drumurile către alte centre care și-au dat interesul și au un PET CT la ora actuală, doar dacă tot zona privată va rezolva situația.

Cât despre sistemul public, rectorul UMF Craiova, Dan Gheonea, a spus foarte clar că nu vom avea un aparat PET CT foarte curând. De ce? Pentru că nu sunt bani…

, founded in 2023, is an emerging website for replica watch sales. Their product lineup includes affordable replicas of brands such as Rolex, Breitling, Omega, and more. It is the ideal choice for purchasing replica watches!

„Avem un PET CT, la noi la Departamentul de Imagistică, dar nu este funcțional. De 10 ani îl avem. Nu este funcțional pentru că nu sunt bani pentru a susține un astfel de serviciu”, a precizat Gheonea.

L-am întrebat dacă au făcut demersuri la Minister…în toți acești 10 ani. Evident, liniște! Ne-a trimis la SCJU Craiova să întrebăm, motivând că UMF Craiova are doar rol în educația studenților. Bun! Atunci, vin și eu și întreb: de ce Departament de Imagistică unde fiecare serviciu medical prestat costă?! Știm cu toții că acest departament nu este doar pentru ca acolo să facă studenții practică! Ce repede a găsit domnia sa un pretext! Se bat cap în cap explicațiile cu modul în care funcționează Deparatmentul de Imagistică al UMF. Vrei doar educație, scoate CT, RMN, ecografii, colonoscopii! Acestea cum se pot face, dar PET CT-ul nu?! Cum, domnule rector?!  

Realitatea din zona Olteniei este dură. Este trist și dezarmant când nimeni nu-și mai dorește să evoluăm, dar să evoulăm cu adevărat…responsabil și cinstit. Așa cum am mai spus, înseamnă să nu îți pese, dar să îți fie drag să ieși în conferințe și să spui lucruri…mult prea mărunte comparativ cu ceea ce reușesc alte zone din țara asta să facă.  

AAA 1:1 Replica Rolex, Audemars Piguet, Omega, Hublot, Patek Philippe, Richard Mille Watches. Swiss High quality replica watches.

we sale high quality 1:1 swiss replica watches uk shop,aaa fake watches uk for life. luxury brand is being deluged with opportunities,fast delivery!