Am făcut propriile alegeri, ca până acum, pentru cum vreau să fiu anul viitor și știu un singur lucru: liniștea obținută în acest zbucium continuu este cea mai importantă.

2023 a fost un an cu de toate. Provocări la aproape fiecare pas, dar și multe reușite.

Profesional, evident că în fiecare an învățăm lucruri noi. În 2023, cele mai multe lecții mi le-am învățat în ultimele șase luni:

Relațiile colegiale tot mai puține și pentru viitor cu mare băgare de seamă;

O mai bună analiză a eventualelor acțiuni cu repercursiuni asupra muncii mele;

Voi sancționa, de fiecare dată când situația o va impune, comportamentul celor din sistemul public în ceea ce privește relația cu mass media locală. Sunt un om politicos, motiv pentru îmi doresc să fiu respectat!

Că sunt primari, directori sau, mai grav, directorași, profesori, medici, șefi de secții, fiecare în parte ar trebui să aibă o măsură în toate. Din păcate, cei mai mulți dintre cei anterior menționați uită că funcțiile, acolo unde vorbim de posturi de conducere, sunt trecătoare. Uită că un contract de publicitate încheiat cu o anumită firmă nu te face mai „șmecher”, așa cum mi s-a mai comunicat între timp, și că acest lucru nu înseamnă că nu vei mai acorda puncte de vedere cu privire la situațiile care apar în instituția pe care o conduci. În privința medicilor, din păcate, sunt foarte mulți care uită că nu sunt obligați să practice această meserie dacă o fac doar pentru că așa a fost să fie alegerea din viața lor.

În bagajul pentru 2024 am pus foarte multe idei noi, proiecte realiste, zic eu, reacții pe măsura acțiunilor celor din jur și NU, nu voi renunța niciodată la a scrie și despre situațiile pe care autoritățile publice le creează. Situații frumoase, situații urâte, după caz și după dorința fiecărui funcționar, edil, director…directoraș.

Vă doresc un 2024 doar cu OAMENI alături! Restul e surplus și vă face rău! STOP ȘI DE LA CAPĂT… cu un echilibru în liniște și fericire!