Comisarul-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Gorj, Mădălin Giurcău, și-a dat demisia, vineri, la câteva zile după ce revenise în această funcție.

Decizia lui Giurcău răspunde mesajului conducerii ANPC, care a spus clar că  ceea ce se întâmplă în Gorj are la bază un „management discutabil”.  

„În cursul acestei dimineți, am primit și acceptat demisia domnului Mădălin Giurcău, fostul, începând de luni, comisar șef adjunct al Comisariatului Gorj. Așa cum am semnalat și eu și vicepreședintele Culeafă, problema ultimilor ani a fost un management discutabil! Sunt localități în care nu s-a mai trecut de peste 10 ani sau, dacă s-a întamplat, s-a făcut într-o manieră superficială!”, a declarat Horia Constantinescu, președintele ANPC.

Mădălin Giurcău revenise în funcția de conducere la data de 1 ianuarie, anul acesta.

Se suspendase din această funcție la jumătatea anului trecut, urma să revină în februarie, dar a decis să o facă mai devreme. Realitatea i-a jucat o festă. După o conferință de presă care a avut loc miercuri, Giurcău a înțeles mesajul șefilor și vineri și-a dat demisia.