Prietenii și familia Alinei Rotaru vin astăzi cu vești mai bune, comparativ cu ultimele două zile. Craioveanca noastră s-a trezit, a deschis ușor ochi, a lăcrimat, a oftat, după cum povestește cumnata sa, fiind un pas extrem de important. Va urma un drum nu foarte ușor de parcurs, anunță familia care a purtat în permanență discuții cu medicii, iar pentru acest lucru…este în continuare nevoie de noi.

Fiecare dintre noi poate ajuta donând sume de bani sau mergând la florăria Alinei, la Rotali Art, pe Calea Severinului, Nr 53, lângă Rompetrol Promenada, pentru a cumpăra flori sau alte produse pe care anumite persoane le pun la vânzare, tot pentru ajutor.

Suma de bani obținută are un scop foarte clar: o va readuce pe Alina la normalitatea de care ea s-a desprins în urmă cu câteva zile. Recuperarea presupune, pe lângă timp, răbdare și dorința Alinei de a reuși…și bani. Probabil mulți.

Prietenele Alinei au lucrat cu și mai mult spor, azi, la Florăria Rotali Art. O vor face în fiecare zi și sunt un exemplu viu că se poate!

Pentru cei care nu știu, Alina Rotaru RotaliArt se confruntă cu grave probleme de sănătate și, până astăzi, a fost în comă profundă, pe fondul unor diagnostice grave: mielită, bronhopneumonie și meningo-encefalită.

Donații se pot face în următoarele conturi:

1. Cont: RO31BTRLRONCRT0614209501 Banca: Banca Transilvania

Beneficiar: ASOCIAȚIA INCUBATORUL DE VISE.

2. Cont: RO50BACX0000001453102000

Banca: Unicredit Tiriac Bank.

Beneficiar: Enache Daniela.

3. Număr: +40 769 853 440.

Banca: Revolut.

Beneficiar: Nicolae Daniela.

La detalii specificați: „Pentru Alina Rotaru”.

Alina trebuie să trăiască! Hai și tu la florărie! Fă-ți primăvară în casă și…în suflet!