Momentul în care își recapeți sănătatea și ești tratat cu respect, într-un sistem medical unde nu prea te-ai gândi că este posibil, este unul pe care doar pacienții cu diverse afecțiuni l-au cunoscut vreodată. Între aceștia se numără și Aurica Ţicleanu, cea care a povestit, pe pagina de socializare, cum a reuşit să meargă din nou, în urma unei intervenţii chirurgicale la coloană efectuate de către medicul specialist neurochirurg Dragoş Colduşu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Felul în care medicul a comunicat cu pacienta i-au dat acesteia curaj și încredere. Avea dureri foarte mari de spate și nu se mai putea deplasa.  

„Dumnezeu lucrează prin Oameni! Unul dintre aceștia, cu adevărat OM, este medicul neurochirurg Coldușu Dragoș care, de la prima consultație mi-a insuflat încredere și am hotărât să scap de niște dureri groaznice (ajunsesem să nu mă mai pot deplasa și nici să dorm din cauza lor timp de 3 luni) printr-o intervenție pe coloană”, povestește pacienta.

Intervenția chirurgicală a fost un succes.

„În mai puțin de 3 săptămâni, cu toate consulturile de specialitate recomandate de dânsul, am ajuns în blocul operator al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, marți, 30 ianuarie. După o zi și o noapte la ATI, am fost dusă la salon, iar domnul doctor, la câteva ore, mi-a recomandat să cobor din pat și să fac primii pași. Nu-mi venea să cred că pot merge, încet desigur, (încă amețită din cauza anesteziei și tratamentului) fără dureri în picioare. Azi, 3 februarie, am fost deja externată. A fost o operație destul de riscantă datorită istoricului meu medical, dar totul a decurs bine. Sper ca și eu să respect în continuare toate recomandările domnului doctor de a-mi proteja mai mult sănătatea. Mulțumesc domnului doctor cu mâini de aur și întregii echipe de medici, anesteziști, asistenti. Să vă dea Dumnezeu sănătate și împliniri sufletești tuturor!” a transmis pacienta medicului Coldușu.