Consiliul Politic Județean al Partidului Social-Democrat Gorj a validat candidații la funcția de primar, în 62 din cele 70 de localități.

Potrivit unui comunicat de presă, 13 dintre candidați sunt primari în exercițiu de la alte formațiuni politice. Acestora le-au fost validate adeziunile, joi.

”13 dintre aceștia sunt primari în exercițiu de la alte formațiuni politice, cărora, în cadrul aceleiași ședințe, le-au fost validate adeziunile la PSD Gorj. Este vorba despre următoarele localități:

Târgu Jiu – Marcel ROMANESCU

Novaci – Dumitru LEUȘTEAN

Bumbești Pițic – Irina COJOCARU

Țânțăreni – Robert CIUTUREANU

Dănciulești – Marius DUMITRA-BĂDESCU

Arcani – Aristică Dan COICULESCU

Turcinești – Dumitru MODREA

Dragotești – Vili PASĂRE

Jupânești – Ionuț GÂRNICEANU

Dănești – Mădălin PALIȚĂ

Stoina – Laurențiu ANGHEL

Logrești – Adela ȚANĂ

Bustuchin – Ion CIOCEA

În localitățile în care PSD nu are primar în exercițiu, au fost validați candidați pentru funcțiile de primar următorii:

Albeni – Mihai JEGA

Bolboși – Gheorghe ȘTIOCLEI

Săcelu – Ileana DĂNĂȘEL

Schela – Grigore BUNGET

Prigoria- Cătălin Claudiu BOGDAN

Roșia de Amaradia – Petre Florin COSACU

Urdari – Ion VĂDUVA

Turceni – Ion CORNESCU

Hurezani – Gheorghe CÂRSTEA”, arată PSD Gorj.

De asemenea, a fost validată candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj a lui Cosmin Popescu, actualul președinte al instituției,

„Din rezultatele obținute, reiese că PSD se bucură de un nivel ridicat de încredere în rândul gorjenilor, cu un procent de peste 53%. Acest lucru ne demonstrează că PSD a luat cele mai bune decizii pentru oameni, iar echipa de la Gorj și-a făcut treaba în interesul gorjenilor. Conducerea PSD Gorj rămâne concentrată pe îndeplinirea obiectivelor pe care și le-a propus și implementarea proiectelor pentru dezvoltarea Gorjului” mai arată PSD Gorj.