Aurelia Filip, actualul viceprimar al municipiului Craiova, este candidatul PSD pentru Primăria Comunei Pielești din județul Dolj.

Rela Filip spune că pentru ea este o provocare, dar se bazează pe sprijinul comunității din Pielești și pe experiența de până acum, pe care o are în administrație, pentru a face față cerințelor ce vor urma.   

„Mă înscriu în lupta pentru funcția de primar al comunei mele natale, Pielești, și sper să îi am alături de mine pe toți cei apropiați și dragi, dar și pe toți cei cărora le-am demonstrat că sunt capabilă să duc la bun sfârșit orice provocare. Vin din administrația unui oraș mare, condus de o femeie, și îmi voi folosi toată experiența pentru a dezvolta comunitatea de unde provin”, spune Rela Filip.

Aceasta este convinsă că va fi un bun gospodar și comuna Pielești se va dezvolta. Că va fi modernă, europeană, frumoasă…cu dichis, e clar!

„Răspund astfel solicitărilor pe care mulți dintre oamenii de seamă ai comunei mi le-au făcut de-a lungul timpului: să vin la primărie și să fac din Pielești o localitate dezvoltată, pe modelul de dezvoltare al Craiovei. Pentru că acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat. Din păcate, luptele politice între vechea și actuala administrație nu au făcut decât să țină comunitatea pe loc. Eu însă voi face din Pielești o localitate modernă, europeană, frumoasă!”, conchide Filip.