Social democratul Stelian Bărăgan a fost numit secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, anunță, vineri, Partidul Social Democrat Dolj.

Bărăgan a fost director OIR POSDRU S-V Oltenia, având astfel experiență majoră în atragerea de fonduri europene, spun reprezentanții PSD Dolj.  

„Stelian Bărăgan este un tânăr profesionit, cu experiență politică, administrativă și o activitate intensă în zona societății civile. Fost director OIR POSDRU S-V Oltenia, Stelian Bărăgan este expert în atragerea de fonduri europene.

Director în cadrul Universității Craiova, fost consilier local, fost viceprimar al Municipiului Craiova, consilier județean, Stelian Bărăgan intră în echipa domnului ministru Adrian Câciu pentru a pune umărul la continuarea performanțelor în atragerea fondurilor europene.

Felicitări, Stelian Baragan! Suntem convinși că experiența acumulată în toți acești ani și pusă în slujba Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene va fi una benefică pentru comunităților din România”, arată reprezentanții PSD Dolj, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.