Maglavit, locul unde Dumnezeu i s-a aratat lui Petrache Lupu, bate pasul pe loc in ultimii ani.

Lipsa de experienta, dezinteresul, alte preocupari ale celo care au condus destinele acestei comune, decat cele administrative, au facut sa piarda cateva trenuri, in comparatie cu comunele vecine care au implementat in acesti ani proiecte importante.

De exemplu, primarul liberal Marius Muresan o sa spuna ca nu a putut sa depuna proiecte pentru asfaltare pentru ca nu avea apa si canalizare si proiectele nu ar fi fost  eligibile. Minte… in Maglavit sunt strazi pe care exista apa si canalizare, dar nu a depus nici un proiect.

In Hunia proiectul de canalizare este al Consiliului Judetean Dolj. Lucrarea e in faza de finalizare si aici intr-adevar nu se putea depune proiect de asfaltare.

Singura strada pentru care a depus proiect si i s-a aprobat, pe Anghel Saligny, e strada notarilor din Hunia, lucrarile inca nu au inceput.

Acum, ca se apropie campania, a a gasit bani in buget pentru a pune piatra pe strazi in Maglavit.

Partidul din care face parte, PNL, a fost la guvernare de cand a devenit primar Marius Muresan si el nu a fost capabil sa depuna nici un proiect pentru asfaltarea strazilor din Maglavit, desi in campania din 2020 asta a fost principala promisiune.

Cand vezi unele strazi, ai impresia ca Magalavit a ramas incremenit in timp. O comuna care ar putea sa beneficieze de pe urma notorietatii pe care o are,  mai rau se afunda decat sa mearga inainte.

Lipsa de viziune si pricepere. De asta a avut parte in ultimii 4 ani comuna Maglavit.