Adrian Glăvan, candidat PSD la Primăria Bechet, își propune să impulsioneze dezvoltarea urbană și comunitară prin investiții în infrastructură, cultură și sport

În lumina viitoarelor alegeri pentru Primăria Bechet, figura dinamică a lui Adrian Glăvan iese în evidență, marcând un capitol semnificativ în evoluția orașului. Cu un accent ferm pe modernizare și servicii publice de calitate, Glăvan a transformat Bechetul printr-un cocktail impresionant de infrastructură progresivă, promovare a culturii, sprijin pentru dezvoltarea sportivă și a unui învățământ de calitate. Aflăm mai multe despre realizările și planurile sale pentru viitor în acest portret detaliat al liderului care a schimbat fața orașului Bechet.

Primarul Adrian Glăvan, candidat PSD la Primăria Bechet, se remarcă prin realizările sale impresionante în modernizarea orașului și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor săi. Cu o viziune clară și determinare, administrația condusă de Glăvan a reușit să facă pași importanți în multiple domenii, de la infrastructură și servicii publice, până la promovarea culturii și sportului în comunitate.

O realizare deosebită este modernizarea străzilor, cu un accent deosebit pe asfaltare. Până în prezent, aproximativ 12 km de străzi au fost asfaltate, iar lucrările sunt în curs de execuție pentru a acoperi mai multe zone din oraș. În plus, trotuarele și aleile pietonale au fost îmbunătățite, cu 7 km deja finalizați și restul în curs de lucru. Aceste inițiative au adus beneficii semnificative în mobilitatea și siguranța locuitorilor.

Infrastructură modernizată pentru locuitorii din Bechet

În ceea ce privește infrastructura de utilități, primarul Glăvan și candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Bechet, a pus accent pe cadastrarea sistematică a proprietăților, înregistrând aproximativ 5000 de imobile, acoperind în întregime terenurile extravilane și 40% din cele intravilane. De asemenea, eforturile sale au dus la branșarea tuturor gospodăriilor la rețeaua de apă potabilă și la realizarea de racorduri la rețeaua de apă uzată în proporție de 99%, asigurând astfel accesul la servicii esențiale pentru toți locuitorii.

„Suntem mândri pentru realizarea proiectului de racordare la rețelele de apă și canalizare a orașului nostru. Această inițiativă a fost esențială pentru îmbunătățirea calității vieții locuitorilor noștri, asigurând accesul la servicii de apă potabilă și eliminând riscurile legate de salubritatea mediului înconjurător”, a spus primarul orașului Bechet, Adrian Glăvan.

Promovarea culturii și sportului

În sfera culturală și sportivă, primarul Glăvan a sprijinit activitatea comunității locale. Acesta a promovat ansamblul de dansuri populare, echipa de fotbal pentru copii și juniori, echipa de handbal pentru fete și echipa de fotbal pentru seniori, oferind astfel oportunități pentru dezvoltarea tinerilor și promovarea unui stil de viață sănătos și activ. În plus, construcția unui loc de joacă pentru copii și dotarea campusului școlar cu echipamente moderne demonstrează angajamentul său față de binele și viitorul copiilor din comunitate. Prin intermediul fondurilor europene, Glăvan se angajează să modernizeze Parcul central și să susțină domeniile de cultură și sport, promovând astfel activități recreative și culturale pentru toți locuitorii.

Nu în ultimul rând, primarul Adrian Glăvan a acordat atenție și sprijin cetățenilor pentru intrarea în legalitate cu construcțiile și terenurile lor, consolidând respectul pentru lege și ordine în comunitate. De la asfaltarea străzilor și amenajarea de trotuare, la susținerea activităților culturale și sportive, primarul Glăvan a conturat o viziune amplă pentru o comunitate înfloritoare și sustenabilă.

Prin urmare, Adrian Glăvan se prezintă drept un lider dedicat și eficient, care a reușit să aducă schimbări semnificative în Bechet, evidențiindu-se prin realizările sale în modernizarea infrastructurii, îmbunătățirea serviciilor publice și promovarea dezvoltării culturale și sportive a orașului.

În cadrul campaniei electorale pentru Primăria Bechet, Adrian Glăvan își prezintă cu determinare și claritate propunerile și oferta sa electorală, axându-se pe obiective ambițioase și tangibile pentru dezvoltarea orașului.

Una dintre principalele sale propuneri este modernizarea străzilor urbane, pentru a îmbunătăți accesul și confortul locuitorilor. De asemenea, va continua cu amenajarea de trotuare și reabilitarea și modernizarea grădiniței, beneficiind de fonduri europene, pentru a asigura un mediu educațional sigur și modern pentru copiii comunității.

În ceea ce privește protecția mediului și îmbunătățirea calității vieții, primarul orașului Bechet propune crearea de spații verzi și plantarea de arbori în oraș, pentru un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru toți locuitorii. În scopul sprijinirii mediului privat și a promovării energiei regenerabile, candidatul are în plan dezvoltarea și realizarea unui parc fotovoltaic, contribuind astfel la diversificarea surselor de energie și la protejarea mediului înconjurător.

CE AM REALIZAT

 • Relație corectă și normală cu cetățenii, necondiționată de program.
 • Modernizare străzi (asfaltare)=12 km-Anghel Saligny- în curs de executare
 • Trotuare(alei pietonale)=9 km

-realizate 7km

-în lucru 2 km

 • Cadastru (program cadastrare sistematic)

-teren extravilan în totalitate

-intravilan 40%  (aproximativ 5000 imobile )

 • Branșarea tuturor gospodăriilor la rețeaua de apă potabilă
 • Realizarea de racorduri la rețeaua de apă uzată=99%
 • Modernizare târg de săptămână
 • Susținerea Bisericii – realizarea împrejmuirii cu gard a bisericii și cimitirului
 • Plantarea a peste 2000 arbori ornamentali
 • Sprijinirea cetățenilor pentru intrarea în legalitate cu construcții și terenuri
 • Susținerea domeniilor cultură și sport:

– Cultură: promovarea ansamblului de dansuri populare

– Sport:

 • echipa de fotbal copii(juniori)
 • echipa handbal fete
 • echipa fotbal seniori (liga -IV-a)
 • Loc de joaca copii
 • Dotare cu echipamente și mobilier a campusului școlar

CE ÎMI PROPUN

 • Modernizare străzi urbane  și amenajare trotuare în orașul  Bechet
 • Modernizare Bulevardul Tudor Vladimirescu și Independenței
 • Continuarea Programului de cadastrare până la atingerea procentului de 100%
 • Racordarea tuturor gospodăriilor la rețeaua de apă uzată  (100%)-fonduri europene
 • Modernizare Târg săptămânal
 • Susținerea bisericii
 • Susținerea domeniilor de cultură și sport – fonduri europene
 • Crearea de spații verzi  și plantarea de arbori
 • Susținerea mediului privat: dezvoltarea+realizarea unui parc fotovoltaic; dezvoltarea zonei portuare
 • Modernizarea Parc Central – fonduri europene

Adrian Glăvan, primarul orașului Bechet: „În calitate de primar al acestui oraș minunat, am avut onoarea și privilegiul de a servi comunitatea noastră. În timpul mandatului meu, am prioritizat dezvoltarea infrastructurii și am depus eforturi constante pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale fiecărui cetățean. Una dintre marile noastre realizări pe parcursul acestui mandat a fost modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere din Bechet. Am investit resurse considerabile în repararea și lărgirea străzilor principale, facilitând astfel accesul locuitorilor noștri la servicii esențiale și contribuind la creșterea economică a orașului.

Sunt conștient că există încă multe provocări de depășit și multe proiecte de realizat pentru a continua să facem progrese în dezvoltarea orașului nostru. Promit că voi continua să lucrez cu devotament și pasiune pentru a face din Bechet un loc și mai bun pentru toți locuitorii săi. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat și vă asigur că voi rămâne dedicat obiectivului nostru comun: un Bechet mai prosper și mai bine conectat.“

Comandat de PSD Dolj, executat de Publicitate PR Oltenia, CUI mandatar financiar 21240002.