Actual primar și candidatul PSD pentru un nou mandat își propune să atragă mai multe fonduri europene pentru investiții în comuna Melinești

Ana Ceană are deja în spate experiența a patru mandate de primar al comunei Melinești și a demonstrat de-a lungul timpului că este omul potrivit pentru comunitatea sa de aproape 4000 de locuitori.

Actualul primar dovedește permanent, de mai bine de 16 ani, că femeile își au locul lor bine meritat în administrație și în politică, Ana Ceană fiind una dintre femeile social-democrate care s-a remarcat prin activitatea sa.

Aproximativ jumătate din gospodăriile comunei sunt racordate la gaze

“Un proiect măreț la care am ținut foarte mult a fost să avem rețea de gaze naturale în comună. Avem gaze în aproape jumătate din gospodăriile comunei iar în prezent se află în faza de implementare un proiect de extindere gaze naturale în satele comunei Melinești pe o lungime de 11 km. Am reușit să asfaltăm până acum 80 la sută din străzile comunale și mai avem puțin de lucru până se vor asfalta și restul, dar proiectul este în implementare. Mai avem un singur sat din cele 13 care nu este la momentul actual asfaltat. Rețea de apă și canalizare avem în toate satele mari ale comunei și am semnat un contract de finanțare pentru extindere. Am planuri ambițioase în continuare și, deși sunt 16 ani de când administrez comuna, încă găsesc investiții de făcut”, a declarat actualul primar.

Ana Ceană își dorește un nou mandat pentru a continua proiectele de dezvoltare aflate în implementare. Vrea investiții mai multe din fonduri europene și își propune să identifice finanțări care pot să suplinească bugetul local pentru modernizarea tuturor celor 13 sate din Melinești.

Condiții moderne pentru comunitate

“Sunt un om bun, știu că majoritatea localnicilor mă iubesc pentru că am grijă de ei, să le ofer condiții cum nu au alte comune de lângă Craiova. Sunt și oameni pentru care orice aș face nu mă vor aici și de-a lungul timpului am avut de luptat cu ideile preconcepute că o femeie nu ar trebui să conducă o comunitate. Dar eu zic că am reușit să le demonstrez tuturor că se poate, dacă vrei și te implici indiferent dacă ești femeie sau bărbat. Totul ține de ambiția și de prioritățile tale. M-am regăsit în munca de la Primărie, sunt fericită când reușesc să obțin ceva pentru comunitatea mea”, povestește Ana Ceană, primarul localității.

În calitate de administrator al uneia dintre cele mai mari comune din Dolj, actualul primar și candidatul PSD Dolj pentru un nou mandat, a reușit să schimbe imaginea localității sale prin implicare și multă muncă. Ana Ceană a reușit să creeze condiții moderne pentru locuitori, prin investiții majore, fie cu fonduri guvernamentale, fie cu fonduri europene. Nu au lipsit nici investițiile din fonduri proprii.

CE AM FĂCUT

  • Înființare rețea de apă și canalizare în satele Bodăieștii de Sus și Odoleni
  • Înființare rețea de apă și canalizare
  • Modernizare drumuri de interes local – 6 km
  • Asfaltare drum comunal Spineni-Godeni – 2 km
  • Asfaltare drum sătesc, strada Parcului, satul Negoiești
  • Extindere rețea gaze naturale strada Brăiloiu, satul Negoiești
  • Construcție bază sportivă cu gazon artificial la Liceul Tehnologic Melinești

PROFIL DE PRIMAR

Ana Ceană este una dintre femeile primar din Dolj care a demonstrat că poate administra cu succes, care a luptat de-a lungul timpului să arate că femeile au puterea să creeze lucruri mărețe și să contureze proiecte frumoase, dacă își doresc asta și dacă se implică. De 16 ani, primarul uneia dintre cele mai mari comune din Dolj, Ana Ceană, își face exemplar treaba și asta se vede. Localnicii din Melinești au tot ce le trebuie: apă, canalizare, asfalt și gaze. Puține sunt zonele din Melinești unde oamenii nu beneficiază de aceste utilități, însă pentru ei sunt proiecte în implementare.

Edilul-șef al comunei s-a dedicat în totalitate muncii. De ani de zile, își petrece mai mult timp în slujba cetățenilor decât acasă. Ana Ceană este reprezentantul incontestabil al unei comunități dezvoltate și moderne.

Ana Ceană, primarul comunei Melinești: „Dumneavoastră, locuitorii din Melinești, mă cunoașteți cel mai bine și știți că jumătate din viață mi-am petrecut-o în primărie să rezolv probleme, să aduc investiții și să fiu alături de oameni. Împreună am și reușit. Nimeni nu este perfect, mereu vor mai fi lucruri de făcut în comună, dar important este că, de mai bine de 16 ani, evoluăm, facem pași spre dezvoltare și împreună am reușit să transformăm comuna Melinești într-o localitate unde îți este ușor și drag să trăiești. Vă mulțumesc că ați fost alături de mine tot timpul și mi-ați arătat încredere, validându-mă până acum pentru patru mandate ca primar. Meritați fiecare investiție făcută, meritați tot ce este mai bun și puteți fi convinși că voi continua proiectele de dezvoltare a comunei pentru dumneavoastră. Împreună mergem mai departe!”

Comandat de PSD Dolj, executat de PR PUBLICITATE OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.