Primar în funcție, Virgil Grigore candidează din partea PSD pentru un nou mandat la conducerea administrației locale din Coșoveni. Ultimii 4 ani au însemnat, pentru el, numeroase provocări, dar și satisfacția că a reușit să răspundă așteptărilor pe care le au cetățenii și să identifice soluții pentru dezvoltarea comunei.

În mandatul primarului Virgil Grigore, printre alte proiecte, au fost aduse în comuna Coșoveni trei locuri de joacă noi, unele dintre cele mai moderne din județ. Totodată, clădirea în care se desfășoară activitatea privind evidența populației a fost reabilitată, pentru ca personalul să aibă cele mai bune condiții de lucru, iar cetățenii să beneficieze de servicii de înaltă calitate.

O altă clădire care a fost reabilitată este cea în care, în prezent, există un cabinet stomatologic, dar și două cabinete medicale, dotate cu echipamente de cea mai înaltă calitate.

Mai mult decât atât,doar în primul mandat, Virgil Grigore a reușit să finalizeze proiecte deosebit de importante pentru comunitatea pe care o reprezintă. La Coșoveni, au fost încheiate lucrările pentru stația de epurare, cea mai modernă din județ.

Totodată, a fost modernizată și strada „Mircea Vodă”, care este chiar drumul de acces către stația de epurare. Cele două proiecte se leagă, iar primarul s-a asigurat că vor fi realizate perfect.

Comuna Coșoveni a beneficiat și de proiecte susținute din fonduri guvernamentale, sub atenta supraveghere a lui Virgil Grigore. Acesta a atras o sumă importantă de bani, prin Programul „Anghel Saligny“, pentru asfaltarea străzilor de interes local.

Asfalt nou pe străzile din întreaga comună

Candidatul PSD pentru Primăria Coșoveni are și un proiect de suflet pentru următorul mandat. Este vorba despre asfaltarea fiecărei străzi din comună. Totodată, în perioada 2024-2028, pe lângă alte proiecte pe care deja le pregătește și se documentează împreună cu întreaga echipă de la primărie, edilul e pregătit să finalizeze și proiectul de canalizare din localitate.

„La noi faptele sunt pe primul loc, nu vorbele. Eu sunt un om al faptelor, nu îmi place să vorbesc prea mult despre mine. Mă interesează să îndeplinesc fiecare promisiune, mă interesează ca oamenii din comunitatea în care îmi desfășor activitatea să aibă încredere în mine și să fie fericiți. Eu vorbesc doar despre lucruri concrete. Sunt proiecte importante pe care le-am finalizat și au adus un plus la noi în comună. Acum, avem în plan alte investiții extrem, extrem de importante. Suntem o echipă capabilă, iar eu mă voi dedica nonstop pentru ca cetățenii să beneficieze de cele mai bune condiții, aici, acasă. Vreau ca oamenii să trăiască într-o comună cu care să se mândrească. Îmi e drag atunci când mă dedic pentru comunitate, apoi mă întâlnesc, pe stradă, cu cetățenii și stau de vorbă cu ei. Îmi umple sufletul de bucurie fiecare zâmbet de pe chipul copiilor care bat mingea în curtea școlii sau pe stradă, mă încântă fiecare vârstnic pe lângă care trec și care încă se bucură de fiecare zi petrecută la noi în comună, acasă, la Coșoveni“,a declarat Virgil Grigore.

Susținere semnificativă în următorul mandat

Finalizarea proiectului de canalizare, pentru care deja s-au făcut primii pași, pentru atragerea de fonduri guvernamentale, este unul dintre cele prioritare în următorul mandat. În acest fel, toate gospodăriile vor beneficia de canalizare. Primarul a considerat mereu că este o necesitate ca la Coșoveni să fie asigurat întreg pachetul de utilități publice: gaze naturale, apă și canalizare.

Candidatul PSD are parte și de susținerea lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, omul care a atras și continuă să atragă fonduri europene pentru fiecare localitate din județ. Astfel, dezvoltarea localității va fi pusă pe primul loc, încă din startul mandatului, iar investițiile nu se vor face doar din bugetul local, ci și din fonduri europene sau fonduri guvernamentale, pentru că specialiștii din cadrul Consiliului Județean Dolj sunt mereu pregătiți pentru a se implica, dar și pentru a se consulta cu administrația locală. În ultimii ani, Cosmin Vasile și echipa lui au realizat proiecte extrem de importante în întreg județul și au demarat altele din ce în ce mai ample.

„Pornesc la un nou drum, alături de oameni integri, onești și profesioniști, ce au ocazia să se implice în cel mai mare proces de transformare al județului Dolj. Rămân în noua formulă cei care au dovedit că pot duce ritmul alert în care se desfășoară activitatea Consiliului Județean Dolj și ne întărim echipa cu tineri și oameni cu experiență. Sunt convins că noi, ca partid, am făcut cea mai potrivită alegere, dar este important ca și cei care vin la urne să înțeleagă puterea votului lor și să contribuie la stabilitatea viitorului consiliu județean. Îmi iau angajamentul continuării unor mari proiecte de dezvoltare și a unor inițiative fără precedent pentru comunitatea noastră“, a declarat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj și candidatul PSD pentru un nou mandat la conducerea administrației județene.

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.