Familia este locul în care creștem, ne cunoaștem propriile nevoi și ne dezvoltăm. Este mediul de acasă, unde mereu găsim înțelegere, iar principalul scop este acela de a rămâne uniți, indiferent de încercările vieții. Asta crede și Ștefan Vasilca, omul care și-a dedicat o bună parte a vieții sale pentru binele comunei Carpen.

El consideră că toți oamenii din localitatea în care trăiește de 58 de ani fac parte din familia lui. Candidatul PSD este căsătorit, are doi copii și întreaga lui familie poartă o dragoste nemărginită pentru localitate.

„Îmi doresc din tot sufletul să continui proiectele vechi, să facem proiecte noi și să fim în continuare alături de oameni. Am atras firme în comună care au creat zeci de locuri de muncă și îmi doresc să continuăm în aceeași linie, pentru că oamenii au nevoie de locuri de muncă și de un trai bun. Nu o să renunț la idealul meu de a face din această comună una mare, prosperă, plină de posibilități, care să fie respectată, iar oamenii de aici să nu mai fie nevoiți să aibă grija zilei de mâine. Primii pași i-am făcut, împreună cu cetățenii, pe care îi respect și la care mă gândesc în fiecare dimineață, atunci când plec spre Primărie.

Nu mi-a fost ușor în tot acest timp, pentru că munca de primar te pune mereu în diferite situații, pe care trebuie să le gestionezi cu mare atenție, dar și cu dragoste. Dacă nu pui suflet în ceea ce faci, este greu ca lucrurile să capete forma dorită. Cu toate acestea, când ești în slujba cetățenilor, trebuie să faci totul pentru a le îmbunătăți condițiile de trai. Am încercat să le arăt că ne gândim la el și că împreună putem să ridicăm această comună. Pentru că, fără susținerea lor, fără aportul fiecăruia, nu am fi reușit să realizăm nimic. Oamenii știu că am făcut și voi face tot posibilul pentru ca lor să le fie bine, pentru ca ei să fie fericiți și să se mândrească, în fiecare zi, că fac parte din această comunitate minunată, unde suntem ca o mare familie”, a declarat Ștefan Vasilca.

Condiții excelente pentru elevii din Carpen

Siguranța a fost și este foarte importantă în Carpen, așa că Ștefan Vasilca a vrut ca oamenii să aibă condiții bune în orice moment, atunci când ies din case. Astfel, s-a introdus și iluminatul public în comună. Pe lângă toate acestea, drumurile de exploatare au beneficiat și ele de atenția primarului, care a demarat modernizarea acestora, pe o distanță de 9,8 kilometri.

A fost doar începutul, pentru că viitorul se anunță și mai frumos pentru comuna Carpen, unde Ștefan Vasilca vrea să facă lucruri minunate, în continuare, pentru fiecare cetățean din marea familie a localității. El e pregătit să își asume responsabilitatea pentru un nou mandat de primar, vrea să se dedice, în continuare, zi și noapte, unei misiuni pe care o iubește: dezvoltarea comunei.

Candidatul PSD are în plan proiecte extrem de importante pentru educația din comună. El vrea să modernizeze școlile, să schimbe mobilierul din clase, dar și să facă o sală de calculatoare modernă, pentru ca elevii să aibă acces la tehnologie, care avansează zi de zi, iar tinerii au nevoie să fie în pas cu tot ce se întâmplă în societate și să fie pregătiți să dea piept cu viața. În planul lui Vasilca Ștefan  intră și modernizarea școlilor din satul Cleanov, prin aplicarea planului de eficiență energetică.

Calitatea vieții avut mereu o legătură strânsă cu mediul. Astfel, Ștefan Vasilca e gata să construiască o stație de încărcare electrică pentru automobile. Totodată, în extravilanul satului Cleanov, candidatul își propune să construiască o platformă de gunoi ecologică.

Candidatul PSD are parte și de susținerea lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, omul care a atras și continuă să atragă fonduri europene pentru fiecare localitate din județ. Astfel, dezvoltarea localității va fi pusă pe primul loc, încă din startul mandatului, iar investițiile nu se vor face doar din bugetul local, ci și din fonduri europene sau fonduri guvernamentale, pentru că specialiștii din cadrul Consiliului Județean Dolj sunt mereu pregătiți pentru a se implica, dar și pentru a se consulta cu administrația locală. În ultimii ani, Cosmin Vasile și echipa lui au realizat proiecte extrem de importante în întreg județul și au demarat altele din ce în ce mai mari, așa cum este și Spital Regional de Urgență.

„Pornesc la un nou drum, alături de oameni integri, onești și profesioniști, ce au ocazia să se implice în cel mai mare proces de transformare al județului Dolj. Rămân în noua formulă cei care au dovedit că pot duce ritmul alert în care se desfășoară activitatea Consiliului Județean Dolj și ne întărim echipa cu tineri și oameni cu experiență. Sunt convins că noi, ca partid, am făcut cea mai potrivită alegere, dar este important ca și cei care vin la urne să înțeleagă puterea votului lor și să contribuie la stabilitatea viitorului consiliu județean. Îmi iau angajamentul continuării unor mari proiecte de dezvoltare și a unor inițiative fără precedent pentru comunitatea noastră”, a declarat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

CE ÎMI PROPUN

  • Modernizare DC 61 Carpen – Orodel și DC 79 Carpen – Geblești
  • Construire în Târgul de la Cleanov a unui Centru Comunitar Integrat
  • Construire în extravilanul satului Cleanov, a unei platforme de gunoi ecologică
  • Construirea unei stații de încărcare electrice pentru automobile
  • Dotarea școlilor cu mobilier școlar nou + sală calculatoare modernă
  • Modernizarea căminelor culturale din satele Carpen și Cleanov
  • Modernizarea iluminatului public prin aplicarea de lămpi cu led și panouri solare în toată localitatea
  • Modernizarea școlilor din satul Cleanov prin aplicarea proiectului de eficiență energetică
  • Montarea de rigole carosabile pe toate străzile unde s-a turnat asfalt, pentru extinderea părții carosabile și scurgerea mai rapidă a apelor pluviale
  • Modernizarea străzilor Salcâmului, Cartofului, Prunului, lepurelui Tr. II, Baltacului Tr. II, Buicanilor, Dașoveanului, Doctorului, Rozei, Ciuturicăi, Rudarilor.

PROFIL DE CANDIDAT

Ștefan Vasilca a făcut tot posibilul pentru ca localitatea pe care o conduce să aibă cele mai bune condiții. Fiecare cetățean ocupă un loc important în inima primarului care se interesează de soarta fiecărui suflet din localitate, încă din anul 2008, când și-a început primul mandat. De atunci, el s-a asigurat că la Carpen se va putea duce o viață frumoasă, liniștită, în condiții de trai demne de o localitate respectată în județul Dolj.

Printre proiectele realizate de Ștefan Vasilca se numără și introducerea de apă și canalizare în localitate. Este vorba despre un proiect ce a implicat 36 de kilometri de rețea de apă și 30 de kilometri de rețea de canalizare, cu trei puțuri forate și două stații de epurare. Mai mult decât atât, candidatul PSD s-a ocupat ca 90% din străzile comunei să fie asfaltate sau modernizate. Totodată, s-a construit un nou sediu pentru Primărie, cu care cetățenii pot să se mândrească.

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.