Polițiștii doljeni au prieteni buni la Bulzești. I-au vizitat și în Săptămâna Mare, iar astăzi au mers din nou la ei, răspunzând astfel unei invitații lansate nu cu mult timp în urmă. Este vorba despre șase copilași frumoși, pentru care bucuria înseamnă lucruri simple, un zâmbet și o îmbrățișare sinceră. Pare puțin, poate, dar pentru ei este suficient pentru a fi fericiți.

„Au crescut căţeii. Vreţi să-i vedeţi?”, așa a sunat invitația pe care copilașii au lansat-o echipei IPJ Dolj. 

„A fost tot ce trebuia să auzim. Nu puteam refuza o invitaţie spusă cu atât de multă căldură”, spun polițiștii doljeni.

Și iată cum, vineri, copilașii din Bulzeşti, pe care polițiștii doljeni i-au vizitat şi în Săptămâna Mare, au sărbătorit, în avans, Ziua de 1 Iunie.

Polițiști din cadrul Serviciului Pregătire Profesională și Biroului Siguranța Școlară, încărcaţi cu daruri, s-au aflat astăzi la Bulzeşti, unde Cristi, Antonia, Karina, Sofia, Andreea şi Corina i-au aşteptat cu braţele deschise.

„Emoţia din ochii lor ne-a demonstrat, încă o dată, că mobilizarea poliţiştilor a avut efectul dorit: a dărui este nevoia noastră, a oamenilor, de a simți bucuria în ochii celorlalți. Astfel că, bucuria a fost prezentă pe chipurile celor mici”, spun polițiștii prezenți la acțiune.