În inima județului Dolj, comuna Ghindeni își scrie propria poveste de succes, sub conducerea dedicată a primarului său. Cu viziune și determinare, primarul Florentin Rădulescu a pus în mișcare o serie de proiecte-cheie care marchează un pas important în transformarea localității. Candidează pentru un nou mandat având susținerea PSD Dolj și planuri ambițioase pentru continuarea dezvoltării localității.

Cu fonduri de la bugetul local, dar și fonduri guvernamentale, nivelul de trai al locuitorilor a crescut. „Proiectul numărul 1 este înființarea rețelei de canalizare în comună. A fost desemnat câștigătorul licitației, urmează faza de proiectare și execuție. Am reușit betonarea a 6 kilometri; achiziția unui buldoexcavator; a unui tractor cu remorcă, vidanjă.

S-a finalizat cadastrarea tuturor obiectivelor și terenurilor, a străzilor aflate în domeniul public al comunei, cât și cadastrarea sistematică a 80% din teritoriul localității. Prin cadastrarea sistematică se deschide calea pentru o gestionare mai bună a resurselor și pentru dezvoltarea durabilă a comunității.

Alături de alte 16 localități din Dolj, vom beneficia de sistemul de alimentare cu gaze naturale. Peste 45 milioane de euro a alocat Guvernul PSD pentru 17 localități din județul Dolj, prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny». Locuitorii vor beneficia astfel de condiții moderne, la standardele comunității europene”, a menționat Florentin Rădulescu.

Inițiative esențiale pentru următorul mandat

Cu aceste proiecte ambițioase și cu angajamentul ferm al primarului și al echipei sale, comuna Ghindeni se îndreaptă către un viitor prosper. Investițiile în infrastructură și servicii esențiale nu doar că îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor, dar și deschid noi oportunități pentru dezvoltare și progres.

Nu se oprește însă aici, este hotărât să meargă și mai departe în direcția bună și, în următorii patru ani, să continue acest trend de progres și să aducă mai multe îmbunătățiri în viața comunității.

Ce și-a propus să facă în următorii patru ani:

  • Înființare sistem alimentare cu gaze naturale. Florentin Rădulescu își dorește să aducă confortul și eficiența gazelor naturale în casa fiecărui locuitor al Ghindeniului, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții și reducerea costurilor.
  • Se angajează să finalizeze cu succes proiectul de canalizare pentru a asigura o infrastructură adecvată și sănătoasă pentru toți locuitorii.
  • Crearea unui parc de panouri fotovoltaice. În spiritul angajamentului pentru mediu și sustenabilitate, își dorește să construiască în Ghindeni un parc de panouri fotovoltaice pentru a promova energia curată și reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie.
  • Construirea unui cămin cultural, un spațiu dedicat culturii și artei în comună, unde locuitorii noștri să se poată întâlni, învăța și împărtăși experiențe culturale valoroase.
  • Construirea unei săli de sport. Pentru sănătatea copiilor, dar și tinerilor din comună, și-a propus construirea unei săli de sport modernă și bine echipată, care să promoveze activitatea fizică și sportul în comunitate.
  • Construirea unui complex sportiv care să ofere o gamă variată de facilități și activități sportive pentru toți locuitorii.
  • Modernizarea drumurilor de interes local. Pentru a îmbunătăți accesibilitatea și conectivitatea în comunitate, are pe lista priorităților modernizarea drumurilor locale pentru ca toți locuitorii să aibă acces ușor și sigur la servicii și facilități importante.

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.