Candidatul PSD a căpătat experiență în administrație și e gata să-și ducă munca la un alt nivel, în timp ce comuna Leu se va dezvolta pe toate planurile

Auraș Vasile Botofei este un tânăr inginer cu o mare experiență în administrația publică locală, pe care toată comunitatea îl cunoaște ca fiind un om de o înaltă conduită morală și etică. Datorită experienței pe care a căpătat-o în administrație și-a asumat candidatura la funcția de primar al comunei Leu și este gata să-și ducă munca la un alt nivel, în timp ce comuna Leu se va dezvolta pe toate planurile.

Cultura și sportul nu au lipsit din atenția candidatului PSD, care s-a asigurat că în localitatea la care ține atât de mult vor avea loc mereu activități cultural – educative și sportive, iar cetățenii se pot bucura de un teren multisport, dar și de un loc de joacă.

Fonduri europene pentru dezvoltarea comunei Leu

„Implementarea strategiei pentru dezvoltare locală, parte integrantă a dezvoltării județene, regionale și naționale, continuarea investițiilor începute, care se bazează pe un B.V.C pentru 2024, de 6,2 milioane de euro, dar și preocuparea de a implementa proiecte de dezvoltare durabilă prin fonduri europene au fost principalele motive din baza deciziei de a candida pentru funcția de primar” , a declarat candidatul PSD Auraș Vasile Botofei.

Experiență în administrația locală pentru cel mai tânăr candidat

Auraș Vasile Botofei știe că misiunea unui primar implică o activitate complexă, asiduă, cu o serie de proiecte în derulare, dar și cu foarte multe provocări de dezvoltare, în toate planurile.

„Sunt singurul candidat din comuna Leu care a înregistrat 3 mandate consecutiv. În acest timp am învățat administrație publică locală. Sunt inginer de profesie, am fost antreprenor cu spirit creativ și determinare de a face lucruri bune în comunitatea mea. Sunt cel mai tânăr candidat din competiția electorală 2024. Sunt implicat în problematica administrativă, în care omul vine la Primărie să ceara,  iar eu pot să ofer soluțiile și răspunsul  la  majoritatea întrebărilor. Concret, îmi trec prin mână  sute de dosare și solicitări  ale acestora. Cetățenii trebuie să conștientizeze  faptul că, în general, în administrația publică, un salariat/funcționar se formează foarte, foarte greu. Prin urmare, experiența acumulată mă determină să constat că sunt cel mai bun și pregătit să duc mai departe, spre dezvoltare, comuna mea de suflet. Bunăstarea și calitatea vieții locuitorilor din sat Leu și Zănoaga au fost mereu o prioritate, relațiile cu aceștia fiind bazate întotdeauna pe încrederea pe care am câștigat-o în timp.

Aceleași valori și principii stau și la baza relației cu colegii mei din Primăria Leu: încredere, consecvență, sprijin, îndrumare, feedback constructiv”, a mai spus Auraș Vasile Botofei.

Iulian Cristescu, primarul care s-a dedicat comunei ani de zile, este alături de Auraș Vasile Botofei și are mare încredere în calitățile administrative pe care tânărul candidat deja le-a demonstrat, muncind zi și noapte pentru dezvoltarea comunității.

„Vine momentul când energia și elanul tinereții iau locul înțelepciunii și tenacității maturității celor care ne-au condus până acum. Candidatul nostru la funcția de Primar este inginerul Auraș Vasile Botofei, un om dedicat comunei noastre și muncii administrative. În calitate de viceprimar, în mandatele 2012-2024, timp în care s-a implicat activ și cu dăruire în toate proiectele Primăriei și Consiliului Local, a contribuit semnificativ la schimbarea înfățișării comunei Leu.

Spiritul tânăr, modul de gândire și perseverență de care a dat dovadă ne fac să îl susținem la funcția de Primar al comunei Leu din partea Partidului Social Democrat. Bunăstarea și sănătatea locuitorilor sunt deziderate ale unui set de inițiative ambițioase axate pe modernizare și creștere durabilă, acestea fiind obiectivele candidatului nostru. Suntem convinși el va fi câștigătorul alegerilor locale. Prin eforturile noastre, toți la un loc, ne angajăm să construim un viitor mai bun pentru comuna Leu, urmând același drum al dezvoltării pe care l-am început alături de dl. Cristescu. Vă rugăm să ne fiți alături în demersul nostru pentru a ne bucura împreună de o comună frumoasă și dezvoltată!” , a declarat Iulian Cristescu.

Susținere pe toate palierele

Candidatul PSD are parte și de susținerea lui Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, omul care a atras și continuă să atragă fonduri europene pentru fiecare localitate din județ. Astfel, dezvoltarea localității va fi pusă pe primul loc, încă din startul mandatului, iar investițiile nu se vor face doar din bugetul local, ci și din fonduri europene sau fonduri guvernamentale, pentru că specialiștii din cadrul Consiliului Județean Dolj sunt mereu pregătiți pentru a se implica, dar și pentru a se consulta cu administrația locală. În ultimii ani, Cosmin Vasile și echipa lui au realizat proiecte extrem de importante în întreg județul și au demarat altele din ce în ce mai ample.

„Pornesc la un nou drum, alături de oameni integri, onești și profesioniști, ce au ocazia să se implice în cel mai mare proces de transformare al județului Dolj. Rămân în noua formulă cei care au dovedit că pot duce ritmul alert în care se desfășoară activitatea Consiliului Județean Dolj și ne întărim echipa cu tineri și oameni cu experiență. Sunt convins că noi, ca partid, am făcut cea mai potrivită alegere, dar este important ca și cei care vin la urne să înțeleagă puterea votului lor și să contribuie la stabilitatea viitorului consiliu județean. Îmi iau angajamentul continuării unor mari proiecte de dezvoltare și a unor inițiative fără precedent pentru comunitatea noastră”, a declarat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.

Auraș Vasile Botofei, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Leu: „Sunt implicat în munca administrativă, în care omul vine la primărie să ceară,  iar eu pot să ofer soluțiile și răspunsul  la  majoritatea întrebărilor. Concret, îmi trec prin mână  sute de dosare și solicitări  ale acestora. Cetățenii trebuie să conștientizeze  faptul că, în general, în administrația publică un funcționar se formează foarte, foarte greu. Prin urmare, experiența acumulată mă determină să constat că sunt cel mai bun și pregătit să duc mai departe spre dezvoltare comuna mea de suflet.”

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.