În perspectiva alegerilor locale, identificarea unor lideri cu viziune și dedicați progresului comunității noastre este esențială. În acest sens, Liviu Alexandru Albu, primarul actual al comunei Lipovu, cu un palmares impresionant de realizări demonstrând abilitatea de a gestiona eficient resursele și de a implementa proiecte benefice pentru comunitatea din Lipovu, susține cu fermitate candidatura lui Silviu Cosmin Mateucă pentru a prelua ștafeta și a continua proiectele de dezvoltare începute în ultimii ani.

Încrezător în puterile sale, ambițios și hotărât, candidatul PSD, Silviu Cosmin Mateucă, promite că va pune mare accent pe ideea ascultării nevoilor cetățenilor, primăria rămânând astfel deschisă, receptivă la feedback-ul și preocupările omului din comunitate. Deciziile și acțiunile administrației locale vor fi astfel transparente și luate în mod responsabil, în interesul comunității. Va lucra cu eficiență și profesionalism, asigurându-se că resursele vor fi folosite în mod responsabil și că serviciile publice vor fi furnizate într-un mod prompt și eficient. Va colabora cu alte autorități locale, organizații nonguvernamentale, cu sectorul privat și alte părți interesate să promoveze obiectivele comune. Dornic să învețe continuu, promite că va fi receptiv la schimbările și provocările care apar cu repeziciune, indiferent de domeniu.

Își dorește ca infrastructura să devină una modernă și durabilă, important pentru Lipovu fiind continuarea implementării proiectelor pentru modernizarea și întreținerea drumurilor, extinderea rețelelor de utilități și investirea în tehnologii verzi pentru a face comunitatea mai durabilă și mai ecologică.

Domenii de strategice: educația și sănătatea

Educația este cel de-al doilea punct prioritar, care din punctul lui de vedere este o necesitate absolută. S-a investit mult în comuna Lipovu în ultimii ani, fie că vorbim de proiecte realizate din fonduri europene, precum: creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligență a energiei la Grădinița Lipovu, dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale – Școala „Petre Mănărcescu”. Totodată, pe linie economică, va crea un mediu favorabil pentru afacerile locale, oferind sprijin și facilități pentru antreprenori și IMM-uri. Își dorește ca investitorii să ajungă în această comunitate, să lucreze în echipă cu administrația locală, pentru a crea mai multe locuri de muncă și oportunități pentru toți locuitorii. La fel de important este domeniul sănătății unde se va asigura de accesul la servicii de sănătate de calitate pentru toți locuitorii și va avea în vedere dezvoltarea unor programe care să ajute familiile vulnerabile și persoanele în vârstă să primească sprijinul și îngrijirea de care au nevoie. Conștient că nu va fi o muncă deloc ușoară, Silviu Cosmin Mateucă, ajutat de Liviu Alexandru Albu, se angajează să lucreze din greu pentru a transforma aceste idei în realitate.

CE AM REALIZAT

 • modernizare sediu primărie
 • modernizare curte și Școală „Petre Mănărcescu”
 • amenajare grup sanitar școală
 • împrejmuire cu gard sediu primărie
 • modernizare anexă și curte primărie
 • achiziție tractor cu remorcă
 • reabilitare cămin cultural Lipovu
 • pietruire drumuri comunale
 • extindere rețea cameră video
 • extindere iluminat public față cimitir și Piața Lipovu
 • Asfaltare drumuri de interes local în comună – în desfășurare
 • Înființare sistem II alimentare cu apă în comună – în desfășurare

Silviu Cosmin Mateucă, candidat PSD pentru funcția de primar al comunei Lipovu: „Sunt susținut de cel mai mare puternic partid politic din țară, PSD, dar și de Liviu Alexandru Albu, primarul care a realizat investiții majore pentru dezvoltarea comunității din Lipovu. Plec încrezător în această misiune și responsabilitate de a moderniza localitatea noastră. Împreună vom decide care sunt prioritățile, vom analiza atent oportunitățile și vom acționa pentru atragerea fondurilor necesare. Comuna Lipovu este într-o dezvoltare continuă. Oferta mea electorală se bazează se continuarea proiectelor deja demarcate, dar și o altă amplă listă de ce trebuie urgent realizat. Toate proiectele reflectă angajamentul meu de a investi în dezvoltarea durabilă și în bunăstarea locuitorilor din Lipovu.

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002