Candidatul PSD pentru Primăria Rojiște vine cu o platformă electorală ambițioasă, cu accent pe dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea calității vieții pentru toți locuitorii

O inițiativă cheie a campaniei lui Răzvan Răducanu este proiectul de introducere a apei și canalizării în întreaga comună. Aceasta nu este doar o necesitate esențială pentru confortul și sănătatea comunității, dar și un pas crucial pentru modernizarea infrastructurii locale.

În plus, planurile sale includ racordarea întregii comune la rețeaua de gaze naturale, oferind astfel o alternativă mai eficientă și mai accesibilă la sursele tradiționale de energie. Această necesitate nu numai că va reduce costurile pentru locuitori, dar va contribui și la reducerea emisiilor de carbon și la protejarea mediului înconjurător.

Susținere pentru tineri

Platforma program a candidatului PSD la funcția de primar este extrem de riguros realizată, centrată pe nevoile tuturor: copii, tineri, persoane vârstnice.

Un alt aspect important al platformei lui Răducanu este angajamentul său față de tineri și de nevoile lor locative. Propunerea de a oferi teren pentru construirea de locuințe destinate tinerilor căsătoriți nu doar că încurajează stabilizarea comunității, dar și susține visul fiecărui tânăr de a avea un cămin propriu în cadrul unei comunități înfloritoare, încurajând natalitatea.

Pe lângă infrastructură și locuințe, Răducanu pune un accent deosebit pe educație și recreere. Astfel, pentru perioada 2024-2028, Răducanu și-a propus să sprijine foarte mult performanța, elevii, dar și pe familiile acestora. Planurile sale includ reabilitarea școlilor și a locurilor de joacă, oferind copiilor un mediu sigur și stimulativ pentru dezvoltare.

De asemenea, construirea unui parc de panouri fotovoltaice nu doar că va promova energia verde, dar va crea și o oportunitate de recreere în aer liber pentru toți locuitorii.

O strategie pragmatică pentru Rojiște

Toate proiectele propuse de candidatul PSD reflectă o viziune modernă și pragmatică pentru o comunitate mai bună în Rojiște. Prin investiții în infrastructură, locuințe, educație și mediu înconjurător, Răducanu promite să aducă schimbări pozitive și durabile care vor beneficia toți locuitorii comunei.

„Când faci o alegere, SCHIMBI viitorul este deviza mea și știu că de această schimbare depinde viitorul nostru și al copiilor noștri. Suntem norocoși să trăim într-o localitate frumoasă, nu departe de Craiova, cu un potențial extraordinar ce nu a fost exploatat. Pe lângă investițiile în infrastructură, educație, îmi doresc foarte mult să dezvoltăm localitatea într-una de agrement. Îmi propun astfel să realizăm un heleșteu și a unei zone de agrement în satul Tâmburești. Doresc, de asemenea, să montăm panouri fotovoltaice la toate instituțiile publice din localitate, construirea unei platforme betonate pentru selectarea și depozitarea gunoiului, reabilitarea bisericilor, reabilitarea fântânilor. Construirea unei policlinici medicale pentru diverse patologii este de asemenea o necesitate pentru locuitorii comunei Rojiște. Împreună vreau să reușim înființarea unei asociații de proprietari pentru împădurire cu salcâm în zona de nisip”, a spus Răzvan Răducanu.

Comandat de PSD Dolj, executat de PUBLICITATE PR OLTENIA, CUI mandatar financiar 21240002.