Situată în inima Craiovei, Elite Dance Studio se remarcă ca una dintre cele mai prestigioase școli de balet și dans din România. Cu o istorie de succes și o reputație solidă, această instituție oferă cursuri variate pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, de la începători la avansați. Fondată cu scopul de a promova arta dansului și de a forma dansatori de excepție, Elite Dance Studio este locul unde talentul și disciplina se întâlnesc pentru a crea performanță.

Elite Dance Studio a fost înființată de Nicola Loredana, coregraf și balerina la Opera Română din Craiova, alături de care au venit Iordache Alexandra și Amina Almahadin, ambele balerine la Opera Română, care au dorit să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea talentelor locale.

Tot ceea ce se întâmplă la această școală se bazează pe valori precum excelența, disciplina, creativitatea și respectul pentru arta dansului.

Printr-o abordare pedagogică modernă și atentă la nevoile fiecărui elev, Elite Dance Studio a devenit rapid un reper în comunitatea artistică a Craiovei.

De-a lungul anilor, elevii școlii au participat la numeroase concursuri și festivaluri, obținând premii și recunoaștere la nivel național și internațional.

„Elite Dance Studio din Craiova este mai mult decât o școală de balet și dans. Este un centru de excelență artistic, unde pasiunea pentru dans prinde viață. Fie că ești un începător entuziast sau un dansator experimentat, la Elite Dance Studio vei găsi întotdeauna un loc unde să îți dezvolți talentul și să îți exprimi creativitatea”, spune una dintre mămicile care are fetița înscrisă la această școală.

În prezent, școala oferă o gamă largă de cursuri, adaptate diferitelor stiluri și niveluri de dans:

Balet Clasic – cursurile de balet clasic sunt structurate pe nivele de dificultate, de la începători la avansați. Elevii învață tehnica corectă, postura și grația specifică acestui stil de dans, sub îndrumarea unor instructori cu experiență internațională.

Dans Contemporan – cunoscut pentru libertatea sa de expresie și mișcare, este o componentă importantă a programului de la Elite Dance Studio. Elevii sunt încurajați să experimenteze și să își dezvolte propriul stil, într-un mediu care promovează inovația și creativitatea.

Dans Modern – Aceste cursuri sunt perfecte pentru cei care doresc să exploreze ritmurile vibrante și mișcările energice ale dansului modern. Instructorii, oferă lecții captivante și dinamice, menite să dezvolte atât tehnica, cât și expresivitatea elevilor.

Instructorii de la Elite Dance Studio sunt profesioniști dedicați, cu o vastă experiență atât pe scene naționale, cât și internaționale. Ei aduc nu doar cunoștințe tehnice aprofundate, ci și o pasiune contagioasă pentru dans, inspirându-și elevii să atingă noi culmi.