Școala Gimnazială Decebal Craiova a găzduit, joi, un eveniment special, dedicat Zilei Școlii, care a adus împreună elevi, profesori, părinți și invitați.

La această acțiune au participat și copiii de la grădinițele Floare Albastră și Paradisul Copiilor, însumând aproximativ 100 de preșcolari care au fost încântați să ia parte la activitățile interactive pregătite special pentru ei. Atelierele de creație și activitățile recreative au fost organizate cu grijă de cadrele didactice, asigurându-se  ca fiecare copil s-a simțit implicat și fericit.

Un punct culminant al zilei a fost spectacolul oferit de unii dintre actualii elevi talentați ai școlii dar și fostul elev Eduard Angelescu, finalist la “Românii au talent”, care a impresionat din nou cu talentul său excepțional.

Pe scenă s-a văzut foarte clar pasiunea pentru dans de societate, dans sportiv, dansuri populare la muzică. Pentru a completa experiența de sărbătoare, au fost pregătite cu drag diverse delicatese pentru invitați, contribuind la atmosfera festivă și prietenoasă a evenimentului.

Ziua de 13 iunie va rămâne cu siguranță  în inimile tuturor care au participat, ca un exemplu de unitate și pasiune pentru educație.

„Ca părinte a doi copii, elevi ai Școlii Gimnaziale Decebal, am avut privilegiul de a participa la acest eveniment și pot spune ca a fost o experiență cu adevărat memorabilă. Încă de la început, am fost impresionată de modul im care școala a reușit să integreze atât de armonios copiii de la grădinițele Floare Albastră și Paradisul Copiilor, aceștia bucurându-se de activitățile organizate special pentru ei, iar emoțiile și bucuria de pe chipurile lor a au fost contagioase. Cadrele didactice au dat dovadă de o mare răbdare și profesionalism, asigurându-se că fiecare copil a avut parte de o experiență pozitivă” a menționat unul dintre părinții participanți la eveniment.

„Ca de fiecare dată, pe 13 iunie, am avut privilegiul de a sărbători Ziua Școlii Gimnaziale Decebal Craiova. Suntem încântați că am avut alături aproximativ 100 de preșcolari de la grădinițele Floare Albastră și Paradisul Copiilor cărora le mulțumim că au răspuns invitațiilor noastre și ne-au permis să împărtășim bucuria acestui eveniment cu micuții dumnealor. Activitățile pregătite special pentru ei au fost gândite pentru a le stimula creativitatea și pentru a le oferi o experiență plăcută și educativă. Suntem extrem de mândri de elevii noștri, care au oferit un spectacol memorabil, talentul și dedicarea lor strălucind pe scenă. Momentul culminant a fost prestația lui Eduard Angelescu, finalist la “Românii au talent” și fost elev al școlii noastre. Eduard a demonstrat că, numai prin muncă și pasiune, orice vis poate deveni realitate. Mulțumim părinților pentru sprijinul continuu și pentru încrederea acordată precum și cadrelor didactice care au contribuit la organizarea acestui eveniment și care, zi de zi, își dedică timpul și energia pentru a oferi elevilor noștri o educație de calitate precum și personalului auxiliar fără de care nu am putea. Ziua Școlii Gimnaziale Decebal nu este doar un prilej de a celebra reușitele noastre, ci și o ocazie de a reflecta asupra viitorului. Vom continua să ne dedicăm misiunii noastre de a oferi educație de excelență, de a încuraja talentul și de a cultiva valoriorale solide în rândul elevilor noștri. Împreună, suntem mai puternici și mai inspirați să construim un viitor luminos pentru copiii noștri “, declară conducerea Școlii Gimnaziale Decebal din Craiova.