Cod Roșu de indolență la Primăria Filiași, în relația cu cetățenii! În satul Fratoștița, sat ce aparține orașului Filiași, după ultimele ploi, străzile sunt greu sau chiar imposibil de practicat, din cauza nămolului. Autoritățile nu par a avea o soluție pentru aceste probleme, deși localnicii le tot sesizează, arătând modul necorespunzător în care a lucrat firma care s-a ocupat de canalizare în zona respectivă. Cei din primărie ridică din umeri și dau vina pe…vreme.  

După lucrările efectuate pentru sistemul de canalizare, nimeni nu își asumă responsabilitatea privind modul în care arată anumite străzi din satul Fratoștița. Ultimele ploi le-au dat bătăi de cap localnicilor. Aceștia au cerut ajutor, au venit în mediul online cu dovezi-fotografii, în speranța că primarul va veni cu o soluție, au și mers la primărie, dar nimeni nu s-a sinchisit să caute soluția, să remedieze aceste probleme cât mai curând posibil pentru binele comunității.

În fotografiile efectuate de către localnici se observă imagini pe care nu îți dorești să le vezi. Străzile sunt de fapt mormane de nămol. Totul după ce s-a îngropat o conductă. Este greu de crezut că această situație este reală și că o firmă, în anul 2024, se poate organiza într-un asemenea hal. Oamenii din zonă, de pe strada Victor Papilian, spun că muncitorii le-au menționat că nu au unde să ducă mormanele de pământ, devenite nămol la prima ploaie, și le-au lăsat pe lângă gardurile gospodăriilor.  

Niciun reprezentant al primăriei nu pare interesat să rezolve această situație, ceea ce îi face pe oameni să se simtă neglijați și lipsiți de sprijin din partea celor care ar trebui să îi protejeze și să îi ajute. Între timp, viitorul primar al urbei, care este consilierul personal al actualului edil, se mulțumește să posteze filmulețe și fotografii cu reușitele altor edili sau ale autorităților centrale. Aplaudând și postând inimioare colorate!

Sursă foto: FB Realitatea de Filiași